Siber Kış Kampı 2020 Duyuru

Ücretsiz siber güvenlik eğitimi kampına başvurmak için tıklayınız.

Siber güvenlik uzmanı olmak isteyen, ücretsiz siber güvenlik eğitimi almak isteyen gençleri kampımıza bekliyoruz.

Üniversite öğrencileri için ücretsiz BÜSİBER Siber Kış  Kampı 2020 kayıtları Başladı. Kampımızda katılımcılar, sızma testlerinin temellerini, kullanılan araçların çalışma prensiplerini, web uygulamalarının, sistemlerin ve ağların temellerini, log yönetimi malware analizi gibi siber savunma konularını adım adım öğrenecekler. Temel eğitimten sonra sektörde kullanılan araçları gerçeğe yakın sistemler üzerinde deneyerek, bu araçların arka planında neler olduğunu özümseyerek öğrenecekler. Böylece bu eğitimi aldıktan sonra kendilerini daha ileriye taşıyacak bir alt yapıya sahip olacaklar.